Tuesday, May 5, 2009

exam oh exam....

Alhamdulillah..esok last paper dan aku akan balik ke kampung halamanku, Terengganu untuk menghabiskan cuti sem. yahoo! sangat tak sabar untuk balik ke rumah, hehe..

Esok, paper business. 8.30 pagi, 3 jam. Apa yang aku nak jawab ni? 3 jam tu. Sepanjang aku berada di sini, inilah 1st time aku menjawab paper 3 jam. Fuh, cam tak caye je. Selama ni pun, paling lama 2 jam setengah. Itupun aku banyak merenung dari menulis.Huhu.. Paham-paham jela. Kononnya merenung masa depan, mahukan masa depan yang cemerlang, gemilang dan terbilang. Tapi bila time exam, banyak merenung. Camne nak gemilang kalau macam ni? Tapi xpe la, mak aku cakap asalkan aku dah buat yang terbaik, "mak tak kisah" hehe.."Along pun lagi tak kisah mak." Huhu..

Tapi, jauh di sudut hati, aku pun nak berjaya jugak, macam yang lain. Kan bangga tu. Mak ayah mesti hepi kan bila ade anak yang berjaya. Bila la anak mak n ayah ni bolah jadi macam tu. Hoho..

INSYAALLAH.. AKAN KU BUAT YANG TERBAIK..=)

di malam yang hening,
1:10 a.m
5hb Mei 2009

3 comments:

Fairuz Selamat said...

ehehhe.. fairuz doakan yg terbaik

nursyahadah said...

SaLam..gd luck..em setelah berusaha bertawakal sepenuhnyer pada Allah s.w.t..=)

aeinzaharuddin said...

slmt bercuti!=)