Monday, July 27, 2009

bubur oh bubur....

Mlm ni aku bersama sama ngn rumate ak nak cuba buat bubur. kacang je kan? letak beras+ air byk2 je..xsusah. Tapi, honestly aku xpernah buat, hehehe...
kenapa aku tetibe je ade idea nk buat bubur ni? Jeng jeng jeng, jwapannya mcm ni. contoh la, kalo esok2 ade sape2 sakit ke, kwn ak, pkwe ke, tunang ke, husband ke... mstila kne buat bubur kan, org sakit xleh mkn sdp2..huhu

Erm, xdela.. Prnyataan di ats adalah dusta semata, sbenarye cmni. Esok aku nak pose, so..nak shur mkn bubur je. Kesian kat kami berdua kan? mkn bubur je. Macam xde gigi. ops...

So, sempena syaaban ni aku nak bykknlah pose sunat, dah la pose sunat je ak mmpu buat setakat ni. Sembahyang tahajud? huhu..

Tiba-tiba aku teringat pulak masa dalam kelas td. Prof suruh ak tulis jawapan aku kat depan, tapi ak xpham apa yg beliau nak. So, aku macam agak bengang je td. Malu pun ade, tp nk wat cmne muke ak ni dah sedia tebal, so...rilek sudaa..
Papepun, moral of the story aku msti phm btul2 khendak soalan. So, blajar dri kesilapan la ni.

ok, itu shj aku dapat coretkan utk hari ini. Entah bila lagi aku nak update blog ni, tak tahula. Aku bukan rjin sgt nk update hari2. hehe
Kla, chow dlu. Adios amigos. daa~

2 comments:

tikah said...

ape kaitan prof ngn bubur mu tu?
haha..
sesuai ke tjuk bubur oh bubur tu?

ainulmardhiah said...

entahlah...just nk gabungkan 2 cerita dlm 1 post. huhu..